Shërbimet tona

Ne ofrojmë shërbime për njerëzit dhe bizneset. Ja cfare ofrojmë.

Cfarë bëjmë për ju
Gjithçka fillon me stafin tonë, duke pasur një staf profesional dhe të përkushtuar na jep mundësinë për të ofruar një shumëllojshmëri riparimesh dhe shërbimesh.
Ne mund të riparojme të gjitha produktet tuaja elektronike, duke përfshirë të gjitha pajisjet shtëpiake, audio dhe video, dixhitale, pajisje zyrash, dhe produkte te kujdesit personal, aksesorë dhe shumë të tjera që mbajnë logon e markave të kompanive më prestigjioze në botë, të tilla si: "BEKO", "LG"," SAMSUNG", "SONY", "PHILIPS","BOSCH", "ALCATEL" , "GRUNDIG", "TEFAL", "ROWENTA", "HUAWEI", "DAEWOO" etj.

Ne jemi në gjendje ti japim produktit tuaj riparimin më të mire dhe të qëndrueshëm falë mjeteve dhe software-ve tonë profesionale.
Duke pasur teknikë profesionale në çdo qytet të Shqipërisë ne kemi mundësinë për të ofruar shërbime në çdo shtëpi.
Përveç riparimeve ne ofrojmë edhe shërbime si instalimin e produkteve në shtëpitë tuaj brenda 24 orëve, si: kondicioner, Furra, Lavatrice, Aspiratorë, Pjatalarës, TV etj Vlerat tona janë: "Respekti dhe Shërbimi ndaj klientëve tanë".